Monthly Archives: november 2012

Louise Forsström representerar HBE i Jämtlands lucia 2012

Louise Forsström, 18 år, från Brunflo är en av sju kandidater i årets upplaga av Jämtlands lucia. Varje kandidat representerar en organisation och vi är glada att Louise representerar HBE!

Louise går sista året på samhälle- och estetlinjen på Sjölins i Östersund och inriktningen är dans, som är ett av hennes stora intressen. Andra intressen är mat, vara ute i naturen, resa och vara med kompisar. Barn ligger Louise varmt om hjärtat och hon är väldigt glad över att hon fick HBE som organisation.

Vi från HBE önskar Louise stort lycka till!

Vill du rösta på Louise?

Genom att rösta på Louise ökar chanserna för HBE att få en större del av de insamlade medlen i samband med tävlingen.

Sms:a till 72072. Skriv LUCIA (mellanslag) 3 (mellanslag) ditt namn.
Kostnaden är 5 kr. + eventuell trafikavgift.

Här kan ni följa Jämtlands läns lucia:
Länstidningen – Lucia 

Leave a Comment

Filed under Okategoriserade

Boken Gatuliv är nu färdigöversatt

Lagom till WSG/HCE:s 15-årsjubileum är nu boken Gatuliv färdigöversatt från norska. Du kan läsa den i sin helhet här på hemsidan.

Gizachew Ayka, ledare för Win Souls for God, har kommenterat det sista kapitlet ur boken:

”Myndigheterna gör mycket numer, och de inser att gatufolket kan göra nytta.

I stället för att bli arga och frustrerade, så når vi nu ut med information och berättar för människor om nödvändigheten att ta tag i detta problem. Vi är verkligen glada över det vi uppnår och vi kommer att fortsatta. Vi är numer många, även anställda som går ut pa gatorna. Vi har lärt mer hur vi ska arbeta på ett bättre sätt. Vi förstår mer av problemen. Och hjärtat slår fortfarande hårt för dessa människor, även om det är mer organisation nu. Verkligheten är densamma, men vi ser den tydligare nu och hur vi kan arbeta.”

Leave a Comment

Filed under Okategoriserade