top of page

Res med oss

Följ med oss till Etiopien. Du får besöka WSG/BS och HCE och lära känna landet och den goda maten.

Resa i höst! 7-19 nov 2024

Anmäl gärna intresse till Lars Hjort epost: lars.hjort55@gmail.com

tel: 070-5211652

Reseupplägg

Resans längd är c:a 7+4 dagar, enligt följande beskrivning:
Vi erbjuder en grundresa på dagar, som går
 till Addis Abeba, där vi lär känna våra partners arbete. Vi kommer besöka Restcenter där gatans folk får mat och omsorg, skolor och förskolor på Entoto och Gurara, gatubarnsarbetet med besök i de kvarter där många av barnen håller till, Deborah House och Women House där unga kvinnor får ny start från livet på gatan, väverier och läderverkstäder där deltagare i programmen får lära sig ett hantverk, samtidigt som de delvis kan försörja sig. Vi kommer också få lära känna alla härliga medarbetare som bär upp arbetet och som hela tiden utvecklar verksamheten. Dagarna i Addis ger också möjlighet att besöka någon församling och att se staden och lära mer om Etiopiens historia.

För den som önskar erbjuds ytterligare fyra dagar i Etiopien. Vi åker då till Chencha och Hawassa i södra Etiopien där våra partners arbetar lokalt med gatubarn och kvinnor. Denna resa ger oss möjlighet att se det fantastiska landskapet, kanske stöta på en krokodil eller flodhäst, men fr.a. se hur merparten av Etiopiens 110 miljoner invånare lever.

1.jpg

Intresserad?

Är du intresserad av någon av resorna, så skicka gärna en intresseanmälan till lars.hjort55@gmail.com  Det är ingen bokning, utan den kommer först senare då slutgiltiga datum, resplan och pris finns på plats. Genom din intresseanmälan håller jag dig uppdaterad. Har du frågor, så når du mig på 070-5211652.

Mer information om arbetet i Etiopien

Läs gärna information om det arbete vi ska besöka på följande hemsidor:

Bright Star  Win Souls for God | Hope for Children in Ethiopia | EECMY, Ethiopian Evangelical Church Mekane Yesus

15.jpg
bottom of page