Monthly Archives: april 2012

Gruppresa till Etiopien

Kersti Karlsson har ordnat ett par gruppresor i HBE:s regi till Etiopien för att få se och uppleva WSG/HCE:s arbete. I november 2012 är det dags igen. Sista anmälningsdag är 9 juli. Om det låter intressant kan du läsa mer om resan samt hur man anmäler sig under fliken ”Resa” i menyraden.

Här kan du läsa om förra resan i mars 2012
Kärlek och värme

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Leave a Comment

Filed under Okategoriserade

Ny broschyr!

Nu kan man ladda hem HBE:s nya broschyr med uppdaterade uppgifter och ny information. Klicka bara på länken nedan.

HBE broschyr 2012

Leave a Comment

Filed under Okategoriserade

Operett-sing-along i Malmö

Lördagen den 21 och söndagen den 22 april ordnar Limhamns församling operett-sing-along till förmån för HBE i Limhamns församlingshus. För musiken står Limhamns Brassband och Limhamns kyrkokör, som tillsammans med alltid lika skönsjungande Marianne Mörck får publiken att sjunga ut. Konserterna är kl. 15 båda dagarna. Biljett köper du på Limhamns församlings expedition till det facila priset 50 kr. Här hittar du mer information.

HBE är glada och tacksamma för engagemanget som läggs ner på dessa konserter. Tidigare har liknande konserter ordnats med opera-tema och då var församlingshuset fyllt till bristningsgränsen av sångglad publik, som på köpet fick ta del av information kring vad WSG/HCE arbetar med i Etiopien.

Varmt tack både till Limhamns församling, Limhamns brassband och Marianne Mörck för att ni gör detta!

Leave a Comment

Filed under Okategoriserade

Årsmöte, samkväm och nygammal styrelse

I lördags gick årsmötet av stapeln i Bergsjöns församlingshem. Efter sedvanliga årsmötesförhandlingar intogs en buffé med etiopisk mat. Under det efterföljande samkvämet berättade Kersti Karlsson om de resor till Etiopien hon nyligen ordnat i HBE:s regi och May Kristing Heldal förgyllde eftermiddagen med sång.

 

 

I samband med årsmötet avtackades Britt Franzén som kassör, efter många års fantastiskt arbete i styrelsen. Tack nog finns inte för Britts insats! Glädjande nog har Britt dock lovat att hjälpa till med bokföringen framöver, även om hon i och med årsmötet på egen begäran lämnat styrelsearbetet.

Den nya styrelsen ser efter konstitutering ut som följer:

Birgitta Brorsson, ordförande
Svante Annerhult, sekreterare
Paul Persson, kassör
Annar Aas, ledamot
Kersti Karlsson, ledamot
Louise Wetterlund, ledamot
Sara Kristjansdottir, ersättare
Eva Forssell-Aronsson, ersättare

Leave a Comment

Filed under Okategoriserade